پر کردن دندان در بارداری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 17 بهمن 1400
بازدید : 185
نویسنده : mozhgan

در مورد دندانپزشکی در دوران بارداری چیزی میدانید، آیا امکان پر کردن دندان در بارداری وجود دارد ؟ در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی ارتودنسی دندان همراه ما باشید تا اطلاعاتی در مورد پر کردن دندان در طول بارداری کسب کنید.  

یکی از سوالاتی که ذهن اکثر زنان باردار را درگیر می کند این است که آیا دندانپزشکی بارداری خطر دارد؟ معاینات منظم و دوره ای دهان و دندان نه تنها ایمن است و خطری ندارد، بلکه توصیه می شود. افزایش سطح هورمون ها در بدن در طول بارداری می تواند موجب تورم، خونریزی و احتباس غذا در لثه ها شود و در نتیجه به لثه ها آسیب برساند. مراقبت های دندانی و پیشگیری از خرابی دندان در طول بارداری موردی حیاتی و مهم می باشد تا از عفونت های دهانی و بیماری های لثه و در نتیجه زایمان زودرس پیشگیری شود.

بیشتربخوانید... ارتودنسی

پر کردن دندان در بارداری

 کارهای دندانی مانند پر کردن حفره و تاج دندان باید انجام گیرد تا از عفونت دندان پیشگیری شود. در صورتی که پر کردن دندان در بارداری واجب است، سه ماهه دوم بارداری زمان مناسبی می باشد. در سه ماهه سوم بارداری خوابیدن به مدت طولانی به پشت برای مادر دشوار می شود. ایمن ترین انتخاب این است که انجام کارهای دندانی را تا بعد از زایمان به تعویق بیندازید. با این حال گاهی نیاز به انجام برخی اقدامات اورژانسی مانند عصب کشی یا کشیدن دندان می باشد. درمان های انتخابی مانند سفید کردن دندان و دیگر اعمال زیبایی( لمینت دندان ، ایمپلنت دندان و...)  تا بعد از زایمان باید به تعویق افتند و از خطرات و عوارض برای جنین پیشگیری شود.

بیشتربخوانید... ارتودنسی دندان بالا

مصرف دارو در دوران بارداری

 استفاده از دارو در دوران بارداری اثرات جانبی مختلفی بر جنین می گذارد که غیر قابل بازگشت اند. لیدوکائین یکی از متداول ترین داروها برای کارهای دندانی می باشد. لیدوکائین بعد از تزریق از جفت عبور می کند. در صورتی که انجام درمان دندان واجب باشد، از حداقل داروی بی حسی ممکن استفاده می شود. در صورتی که هنگام انجام کارهای دندانی دردی احساس شود می توان دوز داروی بی حسی را بیشتر کرد. مادر هرچه آرامش بیشتری داشته باشد، داروی بی حسی اثر بیشتری خواهد داشت. گاهی بعد از درمان دندان خراب برای پیشگیری از عفونت، نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک می باشد. آنتی بیوتیک هایی مانند پنی سیلین ، آموکسی سیلین و کلیندامایسین که برای دوران بارداری مجاز هستند، برای بیمار تجویز می شوند.

مراقبت از دندان در دوران بارداری

 رعایت بهداشت دهان و دندان در طول بارداری مورد مهمی می باشد. بارداری تغییرات هورمونی در بدن مادر به وجود می آورد که به سلامت لثه ها آسیب وارد آورده و در نتیجه سلامت جنین را به خطر می اندازد. همچنین در صورتی که مادر برنامه ریزی دقیقی برای بارداری داشته باشد، می تواند قبل از اقدام برای بارداری مشکلات دهانی و دندانی خود را برطرف کند.

منبع: متخصص ترمیم و زیبایی

 





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com